Cluj München 1140km

Gânduri clujene din Bavaria

München - Munich - Monaco di Baviera

21. iunie 2012 10:58
by skorpionking
12 Comentarii

Windows Phone 8 - schimbari esentiale facute de Microsoft in platforma pentru smartphone

21. iunie 2012 10:58 by skorpionking | 12 Comentarii

La San Francisco in cadrul Summitul-ului pentru developeri Microsoft a prezentat noua platforma pentru smartphone-uri Windows Phone 8, purtand numele de cod Apollo.


1. Codul si interfata Windows Phone 8 sunt similare cu cele ale Windows 8. Asta inseamna ca dezvoltatorii vor putea porta cu usurinta aplicatiile de Windows 8 pe WP8 si vice versa.
 
2. Windows Phone 8 va debuta pe telefoane noi cu hardware mai puternic. Nu va mai dura mult pana cand WP va ajunge la acelasi nivel cu Android din acest punct de vedere.
 
2. Windows Phone 8 va suporta carduri de memorie microSD.
 
4. Windows Phone 8 va permite instalarea unor ecrane de rezolutie mare pe telefoane.
 
5. Windows Phone 8 va veni cu suport pentru tehnologia NFC pentru plati mobile.
 
6. Noul browser Microsoft, Internet Explorer 10, va veni preinstalat in noul sistem de operare.
 
7. Sistemul de operare va include o aplicatie pentru plati mobile, similara cu Google Wallet.
 
8. Serviciul de navigatie Nokia Maps, unul din cele mai bune de pe piata, va fi integrat in Windows Phone 8.
 
9. Ecranul de pornire va avea mai multe optiuni de personalizare. Va putea fi ajustata dimensiunea patratelor / tiles pentru a incapea mai mult continut.

10. Windows Phone 8 va aduce mai multe facilitati pentru utilizatorii business. Pachetul Microsoft Office va fi integrat in platforma, iar sistemul de operare va beneficia de servicii de criptare si securitate mai bune. Utilizatorii vor putea accesa aplicatiile de la distanta in caz de nevoie.


In toamna lui 2011 compania a lansat un update pentru Windows Phone numit 7.5, cunsocut si sub numele de cod Mango. Cei care detin telefoane cu acest sistem de operare vor putea face un update la un nou ecran de start, inclusiv multe dintre noile functionalitati, update numit 7.8. Compania spune insa ca nu este posibil un update la Windows Phone 8 care "reprezinta o schimbare tehnologica semnificativa".

Microsoft mai spune ca noul Windows Phone va da user-ilor posibilitatea de a avea acces la un numar mai mare de jocuri si alte tipuri de aplicatii, iar pentru dezvoltatori va fi mai usor sa adapteze pentru Windows Phone 8 aplicatiile gandite pentru iOS sau Android.

Windows Phone 8 are multe elemente tehnologice in comun cu Windows 8: drivere grafice, colectiile de aplicatii DirectX si kernel-ul NT.

Microsoft spune ca producatori precum Nokia, Huawei, Samsung si HTC vor lansa telefoane cu noul Windows pe procesoare Qualcomm.

Lasand la o parte avantajele urmatorului Windows Phone, cea mai mare frustrare vine din faptul ca un dispozitiv cumparat saptamana trecuta, gen deloc ieftinul Nokia Lumia 900 (acum costa undeva la 500 EURO fara simlock si branding), nu va putea rula Windows Phone 8 ci doar la Windows Phone 7.8. O alta mare intrebare este ce se intampla cu aplicatiile noi, vor aparea aplicatii noi pentru Windows Phone 7.8 sau numai pentru versiunea 8, utilizatorul de 7.8 trebuind sa se multumeasca cu ce e in Marketplace la momentul lansarii versiunii 8?!

Comentarii (12) -

original site

You made some good points there. I did a search on the issue and found most people will consent with your site.

adidas nmd

Hello, just wanted to tell you, I enjoyed this blog post. It was funny. Keep on posting!

adidas nmd

Hello, just wanted to tell you, I enjoyed this blog post. It was funny. Keep on posting!

post alot of insite thank you for any talk about.

Fascinating publish a lot of insite with thanks with the talk about.

Mex kebab

Truly very great internet site. Quite great to study and exceptionally much appealing material. Sure period contains not but appear back again and greet.

http://www.konkursy-internetowe.top/

Hmmm, dość ciekawa strona - zdecydowanie warta polecenia, choć jeszcze to i owo bym dopracował ;)

szybkie pożyczki

DarrinAsfour

thanks to web.

Jeremy Lights

<p>we known as these mystery dinners and it had been usually the 10th birthday celebration at my home increasing up so much enjoyable having a big group thorugh definietly somewhat of perform to pull off for a crowd.</p>|

bitcoin cryptocurrency

Very rapidly this web site will be famous among all blog visitors, due to it's fastidious posts|

Gilberto Edelman

want to see your partners text messages - http://456bosfo4pgtbrv3.onion - contact us. You must use TOR browser to access.Wild hacker crew

dildo toys

An extremely interesting read, I may possibly not agree completely, but you do make some very valid points.

Adaugă comentariu

biuquote
Loading